
اخلاق اسلامی و شبح مدرنیته
خلاصه
تقریبا از یک قرن پیش بسیاری از مناطق دنیای اسلام با مدرنیته، و تمام معایب، مصائب و مواهبش، مواجه بوده اند و زندگی شان به صورت بنیادین تغییر کرده استه. هدف نویسنده از نوشتن این کتاب این بوده است که مبانی اصلی مدرنیته و پاسخ برخی از مهم ترین متفکرین دنیای اسلام به آن را بررسی و تحلیل کند.معرفی کتاب
کتاب:
اخلاق اسلامی و شبح مدرنیته
نویسنده: فرزین وحدت
مترجم عسگر قهرمانپور
تقریبا از یک قرن پیش بسیاری از مناطق دنیای اسلام با مدرنیته، و تمام معایب، مصائب و مواهبش، مواجه بوده اند و زندگی شان به صورت بنیادین تغییر کرده استه. هدف نویسنده از نوشتن این کتاب این بوده است که مبانی اصلی مدرنیته و پاسخ برخی از مهم ترین متفکرین دنیای اسلام به آن را بررسی و تحلیل کند.
تحقیق حاضر با بررسی جنبه های متفاوت مدرنیته و تفاسیر معاصر از اسلام در کنار یکدیگر ، مستقیما هر دو طرف دعوا را مخاطب قرار می دهد. واقعیت آن است که مدرنیته از جمله مقولات پیچیده ای است که نمی توان با رویکرد سطحی و ساده انگارانه رایج در ادبیات و مطالعات کنونی درباره ی اسلام و چهان اسلام آن را به چنگ آورد.در تحقیق حاضر به بررسی دقیق و تحلیل عمیق گفتمان های برخی از برجسته ترین متفکران سده ی بیستم و بیست و یکم می پردازد که خود را اندیشمند اسلامی می دانند و با پرسش های اصلی جهان مدرن و ارتباط آن ها با اسلام و تمدن اسلامی دست و پنجه نرم کرده اند.
فصل اول ، اندیشه ی محمد اقبال مورد بررسی قرار گرفته است که در خصوص اندیشه غربی مدرن و گفتمان های اسلامی بسیار متبحر بود.
فصل دوم به ابوالعلاء مودودی اختصاص دارد، کسی که بنیان گذار و ایدئولوگ اصلی حزب با نفوذ جماعت اسلامی در پاکستان و هند بود.
سید قطب دیگر متفکر بسیار با نفوذ سده ی بیستم موضوع فصل سوم است که اندیشه اش تاثیر زیادی بر جنبش ها و گفتمان های اسلامی رادیکال معاصر به ویژه در رابطه با غرب داشته است.
در فصل چهارم اندیشه ی مهدی حائری یزدی را مفصل مورد بحث قرار داده شده است.
و...
سید علی صالحی امیری
پربازدید ها بیشتر ...

سیرت محمد رسول الله (ص) (ترجمه سیره ابن هشام)
ابن اسحاق - ابن هشامسالها پیش باید انجام می گرفت. مقصودم ارائه ترجمه کامل سیره ابن اسحاق ب

کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی
محمدحسین رجبی(دوانی)در تاریخ اسلامی به ویژه از دیدگاه ماشیعیان، نام کوفه با پیمان شکنی و بی وفایی همراه است؛ به گونه ای
نظری یافت نشد.