۱۷۵۹
۷۳۵
۱۳۹۹/۵/۲۵
سال های دانشکده: یادنامه پنجاهمین سال تأسیس دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی

سال های دانشکده: یادنامه پنجاهمین سال تأسیس دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی

پدیدآور: نویسندگان ناشر: ماهریستاریخ چاپ: ۱۳۹۸مکان چاپ: تهرانتیراژ: ۵۰۰نسخهشابک: 1-25-6934-622-978تعداد صفحات: ۴۶۴ص

خلاصه

یادنامه ی حاضر شامل یادداشت های برخی از فارغ التحصیلان دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی به ویژه در رشته ی روزنامه نگاری درباره ی دانشکده است و در آن برخی از آنان از چشم خود به دانشکده و استادان و نحوه ی تدریس و تحصیل در آنجا نگریسته اند. در یک کلام این کتاب ادای دین به دانشکده ای است که پنجاه سال از تأسیس آن می گذرد و هنوز دانش آموختگان بدان عشق می ورزند.

معرفی کتاب

«علوم ارتباطات» به مفهوم جدید کلمه در ایران، در «مؤسسه عالی مطبوعات و روابط عمومی» شکل گرفت. جایی که نخست در نامش از «علم ارتباطات» سخنی نبود ولی هسته ی این علم را در دامن خود پرورش می داد. به همین جهت کمی بعد مفهوم واقعی و زبان خود را بازیافت و به دانشکده ی علوم ارتباطات اجتماعی تغییر نام داد. یادنامه ی حاضر  شامل یادداشت های برخی از فارغ التحصیلان دانشکده به ویژه در رشته ی روزنامه نگاری درباره ی دانشکده است و در آن برخی از آنان از چشم خود به دانشکده و استادان و نحوه ی تدریس و تحصیل در آنجا نگریسته اند. این کتاب عصاره ی احساسات و شور و شوق دانشجویانی است که هنوز پس از پنجاه سال به دانشکده ی خود عشق می ورزند، بنابراین به صورت عام تنها یاد خاطرات دوران دانشجویی را در دل کسانی زنده نمی کند که در سال های جوانی در دانشکده ی علوم ارتباطات اجتماعی درس خوانده اند بلکه به مثابه مشت نمونه ی خروار تداعی کننده ی خاطرات همه ی کسانی است که زمانی در دانشکده ای و دانشگاهی درس خوانده اند، در خیابانش قدم زده اند، شاد و بی خیال از پله هایش بالا رفته اند، به شوخی و شیطنت پرداخته اند و در کلاس های استادان طراز اولش دانش آموخته اند. در عین حال این کتاب به طور خاص، ادای دین به دانشکده ای است که در سال 1346 با نام مؤسسه ی عالی مطبوعات و روابط عمومی بنیاد شد و فارغ التحصیلانش چه در عرصه ی روابط عمومی و چه در عرصه ی روزنامه نگاری نقش خود را بر زمانه زدند و از آن سرفراز و تأثیرگذار بیرون آمدند؛ مؤسسه ای که در مدت کوتاهی به دانشکده ی علوم ارتباطات اجتماعی ارتقا یافت و تأثیر آن در پنجاه سال اخیر بر روزنامه نگاری ایران به نسبت و بر روابط عمومی ایران به طول مطلق انکارناپذیر است.

سال های دانشکده، شامل چند بخش است:

بخش اول: گزارش ها

بخش دوم: یادداشت های دانشجویان دانشکده - یادداشت های دانشجویانی که در آن سال ها جوانانی جویای نام بوده اند و بعد ها در مطبوعات و ادارات روابط عمومی مشغول به کار شده اند.

بخش سوم: گفتگو با استادان - گفتگو با استادانی که هرچه در جان خود داشتند  در کف اخلاص نهادند و به دانشجویان خود هبه کردند.

بخش چهارم: گفتگو با دانشجویان

بخش پنجم: اسناد و تصویرها - عکس ها و خاطراتی که از دوران دانشکده در آلبوم دانشجویان به یادگار مانده و البته روابط فارغ التحصیلانی که بعدها در اجتماع و دوران کار با یکدیگر مرتبط بوده اند.

 

 

نظر شما ۰ نظر

نظری یافت نشد.

پربازدید ها بیشتر ...

سومریان در تاریخ بضمیمه تمدن سومری

سومریان در تاریخ بضمیمه تمدن سومری

عزمی سکر - جاک پیرین

کتاب حاضر از دو بخش تشکیل شده است: بخش نخست سومریان در تاریخ، تألیف نویسنده لبنانی دکتر عزمی سکر که

ارنست پرون فراش دبيرستان شوهر شاهنشاه آريامهر

ارنست پرون فراش دبيرستان شوهر شاهنشاه آريامهر

محمد پورکيان

اين کتاب که در برلن غربي در سال 1357 چاپ شده است در باره سابقه آشنايي ارنست پرون با محمدرضا پهلوي و

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

تاریخ ایران پژوهش آکسفورد

تاریخ ایران پژوهش آکسفورد

نویسندگان ویراسته تورج دریایی

علت وجودی این کتاب آن است که کتاب‌های تألیف شده درباره تاریخ ایران یا فقط بر دوره خاصی تأکید دارند ی

سیره علمی و عملی امیر المؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام (دو جلدی)

سیره علمی و عملی امیر المؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام (دو جلدی)

جمعی از نویسندگان

آنچه در این کتاب شریف آورده شده در مجموع شصت و نه مقاله است که در دوازده فصل در خصوص زندگی و سیره ی